Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belgin Gök - TRT Sanatcisi - TSM

zeki39
    zeki39
    Co admin
    Co admin

mesajlar mesajlar : 1410

Doğum tarihi : 26/06/51

Belgin Gök - TRT Sanatcisi - TSM Empty Belgin Gök - TRT Sanatcisi - TSM

Mesaj  zeki39 16.11.12 14:00

Belgin Gök - TRT Sanatcisi - TSM

Belgin Gök - TRT Sanatcisi - TSM 14863332_belgin-gok

Belgin Gök - Begendim seni efendim geçmem asla ben - Ferahnâk - Dede Efendi.mp3
    Belgin Gök - Belgin Erol - Aylardir gül yüzünü göremez oldum senin - Sûznâk - Erol Sayan.mp3
    Belgin Gök - Ben bûy-i vefâ bekler iken sûy-i çemenden - Nihâvend - Haci Arif Bey.mp3
    Belgin Gök - Bende hicran yarasindan da derin bir yara var - Hicaz - Sâdi Isilay.mp3
    Belgin Gök - Bir dilbere dil düstü ki mahbûb-i dilimdir - Ferahnâk - Sâkir Aga.mp3
    Belgin Gök - Bir gün seni görmesem harâb olurum - Nihâvend - Nebahat Üner.mp3
    Belgin Gök - Bunca cevrinle gönül ülkesi virâne olur - Kürdîli Hicazkâr - Emin Ongan.mp3
    Belgin Gök - Dün kahkahalar yükseliyorken evinizden - Nihâvend - Muzaffer Ilkar.mp3
    Belgin Gök - El sürmedigim dert ile peymânemi kaldi - Sûznâk - Murat Kadir Gök.mp3
    Belgin Gök - Geçti ömrüm yine hâlâ ben o bin derd ileyim - Nihâvend - Selâhattin Pinar.mp3
    Belgin Gök - Hos yaratmis bârî ezel - Ferahnâk - Nikogos Aga.mp3
    Belgin Gök - Kim görse seni askina hasr-i emel eyler - Hicaz - Semsettin Ziyâ Bey.mp3
    Belgin Gök - N'ideyim sahn-i çemen seyrini cânânim yok - Hicaz - Haci Sâdullah Aga.mp3
    Belgin Gök - Öyle sermestem ki idrak etmezem - Ferahnâk - Cinuçen Tanrikorur.mp3
    Belgin Gök - Seni hükm-i ezel âsûb-i devrân etmek istermis - Nihâvend - Muâllim Ismail Hakki Bey.mp3
    Belgin Gök - Sevdigim lûtf eyleyip gelmez misin imdâdima - Nihâvend - Selânik'li Ahmet Efendi.mp3
    Belgin Gök - Yâr senden kalinca ayri - Nihâvend - Münir Nûrettin Selçuk.mp3
    Belgin Gök - Zannim bu ki cânâ beni kurban edeceksin - Hicaz - Sevkî Bey.mp3
    Belgin Gök - Zil sal ve gül (Endülüs'te raks ) - Kürdîli Hicazkâr - Münir Nûrettin Selçuk.mp3
    Sûznâk Saz Semaisi.mp3

Share-Online"dan albümleri nasil indireceksiniz?
    Albüm linkine tiklayin..Acilan Linksave sayfasinda sagdaki tek olan V harfine tiklayin..
    Gelen Share-Online sayfasindan da sol asagidaki >>kostenlos weiter<< yazisina tiklayin.,
    Gelen sayfadan sagdaki bosluga gördügünüz rakamlari-harfleri yazin solundaki büyük pembe ok"a tiklayin(>>Captcha überprüfen<<) albümü indirin...
    Albümler arasinda bekleme süresi yoktur..Hizli bir sekilde arka arkaya albümleri indirebilirsiniz..

Sorunsuz bir sekilde albümleri indirmek isterseniz premium üyelik almaniz tavsiye edilir..
    Lütfen Tiklayiniz...
    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Share-online...
    uploaded.to...

Download misc Belgin Gok - TRT Sanatcisi - TSM Belgin Gök - TRT Sanatcisi - TSM 876828034bc3972f4d3f9
    Rar sifresi - derya

Forum Saati 31.10.24 15:35