Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı

Aleyna
    Aleyna
    Moderatör
    Moderatör

mesajlar mesajlar : 5494

Doğum tarihi : 14/04/72

Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı Empty Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı

Mesaj  Aleyna 28.02.10 12:29

Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı Mbrblu

Eda Karaytuğ
    - TRT Sanatçısı

Eda Karaytuğ - Akşam oldu hüzünlendim ben yine - Uşşâk - Semahat Özdenses

Eda Karaytuğ - Anlatılmaz bin dert ile geçiyor çileli ömrüm - Hicaz - Erdoğan Yıldızel

Eda Karaytuğ - Aylar yıllar geçti yok senden bir haber - Hüzzâm - Şekip Ayhan Özışık

Eda Karaytuğ - Bir gün bile bana bir yıl geliyor - Kürdîli Hicazkâr - Göksel Baktagir

Eda Karaytuğ - Bir nigah et kahr ile sen bakma Allah aşkına - Sabâ - Zeki Arif Ataergin

Eda Karaytuğ - Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri - Hicaz - Bekirof (Azerî),

Eda Karaytuğ - Dönülmez Akşamın Ufkundayız - Segâh - Münir Nûrettin Selçuk

Eda Karaytuğ - Ezelden âşînanım ben ezelden hem-zebânımsın - Hüseynî - Şerif İçli

Eda Karaytuğ - Gönül yarasından acı duyanlar - Hicaz - Selâhattin Pınar

Eda Karaytuğ - Güle sorma o bilmez aşkı sevdâyı neş'eyi - Sabâ - Erol Sayan

Eda Karaytuğ - Hasret Zor ( Bir gün bile bana bir yıl geliyor) - Kürdîli Hicazkâr - Göksel Baktagir

Eda Karaytuğ - Kalbim yine üzgün seni andım da derinden - Bayâti - Selâhattin Pınar

Eda Karaytuğ - Kimseye etmem şikâyet ağlarım ben hâlime - Nihâvend - Kemânî Serkis Efendi

Eda Karaytuğ - Ne bekledim sevgiden ne kaldı bak elimde - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent

Eda Karaytuğ - Ne bekledim sevgiden ne kaldı bak elimde - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent 2

Eda Karaytuğ - Ne yaptım kendimi nasıl aldattım - Uşşâk - Sadettin Kaynak

Eda Karaytuğ - Ölürsem yazıktır sana kanmadan - Hüzzâm - Hayri Yenigün

Eda Karaytuğ - Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim - Kürdîli Hicazkâr - Bâki Duyarlar

Eda Karaytuğ - Sînemde bir tutuşmuş yanmış ocağ olaydı - Hüseynî(Gerdâniye - Harput'lu Hâfız Hayri

Eda Karaytuğ - Söyleyemem derdimi kimseye derman olmasın diye - Hicaz - Şükrü Tunar

Eda Karaytuğ - Vardım ki yurdundan ayağ göçürmüş - Şehnaz - Kemânî Nevres Paşa (Vezir)

Eda Karaytuğ - Yıldızlı semâlardaki haşmet ne güzel şey - Kürdîli Hicazkâr - Sâdi Hoşses

Rar Şifresi : HAZAN

d2

Devr-i Kebir
    Devr-i Kebir
    Özel Üye
    Özel Üye

mesajlar mesajlar : 350

Doğum tarihi : 26/03/60

Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı Empty Geri: Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı

Mesaj  Devr-i Kebir 05.03.10 6:20

emeklerinize saglik , tesekkürler ..

Forum Saati 31.10.24 17:24