Eda Karaytuğ - TRT Sanatçısı
Eda Karaytuğ - Akşam oldu hüzünlendim ben yine - Uşşâk - Semahat Özdenses
Eda Karaytuğ - Anlatılmaz bin dert ile geçiyor çileli ömrüm - Hicaz - Erdoğan Yıldızel
Eda Karaytuğ - Aylar yıllar geçti yok senden bir haber - Hüzzâm - Şekip Ayhan Özışık
Eda Karaytuğ - Bir gün bile bana bir yıl geliyor - Kürdîli Hicazkâr - Göksel Baktagir
Eda Karaytuğ - Bir nigah et kahr ile sen bakma Allah aşkına - Sabâ - Zeki Arif Ataergin
Eda Karaytuğ - Değdi Saçlarıma Bahar Gülleri - Hicaz - Bekirof (Azerî),
Eda Karaytuğ - Dönülmez Akşamın Ufkundayız - Segâh - Münir Nûrettin Selçuk
Eda Karaytuğ - Ezelden âşînanım ben ezelden hem-zebânımsın - Hüseynî - Şerif İçli
Eda Karaytuğ - Gönül yarasından acı duyanlar - Hicaz - Selâhattin Pınar
Eda Karaytuğ - Güle sorma o bilmez aşkı sevdâyı neş'eyi - Sabâ - Erol Sayan
Eda Karaytuğ - Hasret Zor ( Bir gün bile bana bir yıl geliyor) - Kürdîli Hicazkâr - Göksel Baktagir
Eda Karaytuğ - Kalbim yine üzgün seni andım da derinden - Bayâti - Selâhattin Pınar
Eda Karaytuğ - Kimseye etmem şikâyet ağlarım ben hâlime - Nihâvend - Kemânî Serkis Efendi
Eda Karaytuğ - Ne bekledim sevgiden ne kaldı bak elimde - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent
Eda Karaytuğ - Ne bekledim sevgiden ne kaldı bak elimde - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent 2
Eda Karaytuğ - Ne yaptım kendimi nasıl aldattım - Uşşâk - Sadettin Kaynak
Eda Karaytuğ - Ölürsem yazıktır sana kanmadan - Hüzzâm - Hayri Yenigün
Eda Karaytuğ - Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim - Kürdîli Hicazkâr - Bâki Duyarlar
Eda Karaytuğ - Sînemde bir tutuşmuş yanmış ocağ olaydı - Hüseynî(Gerdâniye - Harput'lu Hâfız Hayri
Eda Karaytuğ - Söyleyemem derdimi kimseye derman olmasın diye - Hicaz - Şükrü Tunar
Eda Karaytuğ - Vardım ki yurdundan ayağ göçürmüş - Şehnaz - Kemânî Nevres Paşa (Vezir)
Eda Karaytuğ - Yıldızlı semâlardaki haşmet ne güzel şey - Kürdîli Hicazkâr - Sâdi Hoşses
Rar Şifresi : HAZAN