Feriha Tunceli - TRT Sanatcisi - TSM
Feriha Tunceli - Ağlar gezerim sâhili sanki benimlesin - Hicaz - Alâeddin Yavaşça.mp3
Feriha Tunceli - Ağlar gezerim sâhili sanki benimlesin - Hicaz - Alâeddin Yavaşça 2.mp3
Feriha Tunceli - Anlatılmaz bin derd ile geçiyor çileli ömrüm - Hicaz - Erdoğan Yıldızel.mp3
Feriha Tunceli - Aşkınla ölsem ruhuna girsem.mp3
Feriha Tunceli - Bahçelere geldi bahar - Azeri Türkü.mp3
Feriha Tunceli - Bana sensiz her şey el - Nihâvend - Yusuf Nalkesen.mp3
Feriha Tunceli - Beni sev rûhumu sar kalbime yaslan - Hicaz - Mısır'lı İbrâhim Efendi(Ûdî).mp3
Feriha Tunceli - Bezm-i vaslında civanım bilesin yok kaderim - Acem Kürdî - Selânik'li Ahmet Efendi.mp3
Feriha Tunceli - Bir taraftan feleğin kahrına dûçâr oldum - Acem Kürdi - Selânik'li Ahmet Efendi.mp3
Feriha Tunceli - Derdimi ummana döktüm âsumâna inledim - Hicaz - Şerif İçli.mp3
Feriha Tunceli - Dinmez hicran yarasının yaktığı yerler kanıyor - Uşşâk - Şükrü Tunar.mp3
Feriha Tunceli - Elbet gönüllerde sabah olacak - Nevâ Bûselik - Sadettin Kaynak.MP3
Feriha Tunceli - Elbet gönüllerde sabah olacak - Nevâ Bûselik - Sadettin Kaynak 2.mp3
Feriha Tunceli - Güllücüğüm.mp3
Feriha Tunceli - Kanatları gümüş yavru bir kuş - Nihâvend - Mes'ud Cemil.mp3
Feriha Tunceli - Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım - Hicaz - Teoman Alpay.mp3
Feriha Tunceli - Sana bilmem ki neden hiç doyamam - Nihâvend - Drama'lı Hasan Hasgüler.mp3
Feriha Tunceli - Sana eller ne güzelsin demesin kıskanırım - Acem Kürdî - Fâruk Kayacıklı.mp3
Feriha Tunceli - Sanma unuttum seni yıllar var görmedim diye - Segâh - Şeref Çakar.MP3
Feriha Tunceli - Sorma bana nâfile neler düşündüğümü - Kürdîli Hicazkâr - Selâhattin Pınar.mp3
Feriha Tunceli - Yâr saçları lüle lüle yâr benziyor beyaz güle - Hicaz - Yesârî Asım Arsoy.mp3
rar sifreleri : derya