Mustafa Seyran - TRT Arsivinden Eski Sesler..
Share-Online"dan albümleri nasil indireceksiniz?
Albüm linkine tiklayin..Acilan Linksave sayfasinda sagdaki tek olan V harfine tiklayin..
Gelen Share-Online sayfasindan da sol asagidaki >>kostenlos weiter<< yazisina tiklayin.,
Gelen sayfadan sagdaki bosluga gördügünüz rakamlari-harfleri yazin solundaki büyük pembe ok"a tiklayin(>>Captcha überprüfen<<) albümü indirin...
Albümler arasinda bekleme süresi yoktur..Hizli bir sekilde arka arkaya albümleri indirebilirsiniz..
Sorunsuz bir sekilde albümleri indirmek isterseniz premium üyelik almaniz tavsiye edilir..
Lütfen Tiklayiniz...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Share-online...
uploaded.to...
Download misc Mustafa Seyran - TRT Arsivinden Eski Sesler
Rar sifresi - derya
Mustafa Seyran - Bir aksam son defa seni görmeden - Bûselik - Mustafa Seyran
Mustafa Seyran - Bir haber ver ey sabâ n'oldu gülistânim benim - Acem Asîran - Bimen Sen
Mustafa Seyran - Bu gece çamlarda kalsak ne olur - Karcigar - Artaki Candan
Mustafa Seyran - Çikar yücelerden haber sorarim - Hüzzâm - Sadettin Kaynak
Mustafa Seyran - Durmadan aksin eger isterse artik gözyasim - Hüzzâm - Bimen Sen
Mustafa Seyran - Iste yine bahar açti çiçekler - Nihâvend - Mustafa Seyran
Mustafa Seyran - Kime hâlim diyeyim Kime feryâd edeyim - Acem Asîran - Fâize Ergin
Mustafa Seyran - Ömrümün hasretle geçen her günü - Rast - Mustafa Seyran
Mustafa Seyran - Saçinin tellerine gönlümü takti kader - Rast - Selâhattin Inal
Mustafa Seyran - Sen olmasaydin eger aska inanmazdim - Hüzzâm - Yesari Asim Arsoy
Mustafa Seyran - Seni sevdâ çiçegim tâc-i serim - Hicaz - Ibrâhim Uygun (Hânende)
Mustafa Seyran - Söndü hep ümitlerim rûhumda hicrân dinmiyor - Hicazkâr - Ömer Altug
Mustafa Seyran - Unuttunmu askimza ettigimiz yemini - Hüzzâm - Mustafa Seyran
Mustafa Seyran - Yâd eller aldi beni - Hicaz - Sadettin Kaynak
En son zeki39 tarafından 05.06.13 5:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Albümleri Indirme bilgileri eklenmistir...)