Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HAZAN Bahçemden Türk Sanat Müziği - TRT Özel Kayıtlarım

HAZAN
    HAZAN
    Özel Üye
    Özel Üye

mesajlar mesajlar : 88

Doğum tarihi : 24/04/54

HAZAN Bahçemden Türk Sanat Müziği - TRT Özel Kayıtlarım Empty HAZAN Bahçemden Türk Sanat Müziği - TRT Özel Kayıtlarım

Mesaj  HAZAN 10.06.09 6:03

HAZAN Bahçemden Türk Sanat Müziği - TRT Özel Kayıtlarım 4gkznb

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Asuman Aslım Görgün - Şimdi anladım neden bana küstüğünü - Acem Kürdî - Arif Sâmi Toker
    Ayfer Er - Ben gamlı hazan sense bahar - Hicaz - Melâhat Pars
    Gökhan Sezen - Bu ateşi sen yaktın içime gel de sen söndür - Kürdîli Hicazkâr - Necdet Tokatlıoğlu
    Kemal Caner - Menekşe gözler hülyâlı - Uşşâk - Yesari Asim Arsoy
    Koray Safkan - Akşam olunca yârelerim sızlar - Muhayyer Kürdî - Nazif Girgin
    Melda Kuyucu - Çekemezler sevgimizi bilemezler kalbimizi - Hüzzâm - Yılmaz Yüksel
    Nazan Sıvacı - Leylâ bir özge candır kara gözlü ceylândır - Segâh - Sadettin Kaynak
    Necmettin Yıldırım - Şu gönlümü biliyorsun sen de beni seviyorsun - Nihâvend - Hayâti Günyeli
    Serap Kuzey - Nazlı bir çiçek gibi uçan kelebek gibi - Muhayyer Kürdî - Zeki Müren
    Serap Mutlu Akbulut - Gönlümün bahçesinde gül olmuşsun sen - Nihâvend - Ümit Mutlu
    Teoman Volkan Özselçuk - Her günümde bu sevdanın izi var - Hüzzâm - Ziyâ Taşkent
    Uşşâk kağıthane oyun havası.

Rar şifresi:HAZAN

d1

Forum Saati 31.10.24 12:06